Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säsongen över för Westman

100416.
Det var precis så illa som alla befarade. Det främre korsbandet är av och säsongen över för Peter – innan den ens börjat på allvar. (Fast ett främre korsbandsbrott är väl i alla fall ”bättre” än ett på det bakre)? På programmet under de närmsta två månaderna står nu rehabträning. Därefter kommer man att ta ställning till om det behövs en operation också.

NA: Dystert besked för Westman

100408 Oklart om Westman.
Peter Westman hoppar omkring på kryckor utan att veta hur det är fatt. Någonting  hände med hans knä vid krocken med Ahmed Yasin igår, men riktigt vad verkar det inte vara någon som vill uttala sig om innan han magnetröntgats.

Hur som helst så måste en reserv för reservmålvakten kallas in och det mesta lutar väl mot att det blir Peter Rosendal, som minst sagt oväntat återvänder till Behrn Arena. Det har förekommit en del spekulationer om att Nils Carlsson skulle få ta bänkplatsen, men han är så vitt jag vet och hört fortfarande skriven hos ÖSK Ungdom. I så fall är han inte tillgänglig eftersom övergångsfönstret inte längre är öppet.

NA: Westman utan diagnos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.