Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trögt för före-dettingar

Abgar Barsom har fixat ett nytt jobb i Södertälje, men för några andra före detta ÖSK-spelare går det trögare. För både Mirza Jelecak och Kristoffer Näfver verkar intresset vara obefintligt eller i alla fall inte befintligt nog för att göra något avtryck i svensk press. Lite underligt är det  eftersom båda säkert skulle kunna tillföra de flesta lagen i Superettan (i alla fall) en hel del.  När det gäller Peter Rosendal så verkar det väl trots allt som om det skulle bli Väsby United för hans del. Peter har till och med debuterat för AIK. Fast längre än till bänken kom han inte då ett kombinationslag från AIK/Väsby mötte och besegrade Syrianska FC. I den matchen spelade för övrigt en tillfrisknad Kevin Walker (en annan före-detting) hela matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.