Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Moses till BK Forward

För någon vecka sedan verkade det som om Moses Reeds fotbollskarriär var över. De efterhängsna skadorna gjorde att han kastade in handduken för att i stället koncentrera sig på sin civila karriär. NA lade upp nyheten på en helsida i sin papperstidning.

Men nu verkar det som om Moses kommit på andra tankar. Forward skriver på sin hemsida, att Moses kommer att ansluta till truppen tillsammans med Joakim Gren (det senare visste vi ju).

Kul för Moses som nog hämtat inspiration från erfarenheterna på Åland förra hösten. Där kunde han hålla sig skadefri och han tillskrev detta att han tränade och matchade på gräs och inte på plast. Vilket möjligen slet mindre på hans kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.