Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två unga ÖSKare till landslagsläger.

Efter elitlägerveckan i Halmstad, där de svenska distriktslagen för pojkar födda 1994 deltog, har landslagskaptenen Roland Larsson tagit ut en trupp på 44 spelare till nästa steg i framtagandet av en landslagstrupp för åldersgruppen. Glädjande nog finns två av Talangtruppens spelare med. Det är de båda försvarsspelarna Andreas Ståhl och David Rohlén. Närmast på programmet står en lägersammandragning som arrangeras på Bosön mellan den tredje och sjätte augusti. Sällskap till Bosön får de två ÖSKarna av Sturehovs målvakt Jakob Kindberg.

Svenska Fotbollförbundet: P15/94: 44 spelare kallade till läger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.