Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mål av föredettingar

Två av ÖSKs tidigare anfallare hade en bra dag på sina resp. jobb då Superettans 11:e omgång började avverkas igår. Johan Petterssons Sirius har inte startat serien alltför bra. Igår slog man dock Vasalunds IF på bortaplan och Johan svarade för en assist och inte minst det matchavgörande 4-3 målet som han slog in med två minuter kvar att spela.

Stefan Rodevåg gjorde av allt att döma en jättematch då Falkenbergs FF på bortaplan besegrade Landskrona BOIS med klara 3-1. Stefan gjorde de första två målen och fick en assist på det tredje. Hans lag belägger för tillfället tredjeplats i en något haltande serietabell.

På platsen över Falkenberg hittar man Åtvidaberg, som besegrade Qviding med 4-0. För Robert Walker blev det dock inte speciellt mycket speltid. Han byttes in i den 78:e minuten och efterlämnade inga avtryck i matchprotokollet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.