Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Östra läktaren ”klar”

I alla fall biljettmässigt. ÖSK har idag släppt biljetterna till årets kvarvarande hemmamatcher. Av bokningsskissen framgår att det nu är på den östra läktaren som bortalagens supportrar kommer att få ta plats.

Dessutom kan man nu köpa sittplatsbiljetter till hela sektion O som bara var tillgänglig till hälften under Södras ståplatsperiod. Däremot kan man inte boka någon plats på sektion P. Platserna på den sektionen verkar inte ha kommit med i bokningsdatorn än.

0 kommentarer – kommentera

Joerny

Verkar som att hela den östra läktaren är reserverad för bortasupportrar när AIK samt Djurgården kommer på besök. Möjligt att det kan bli ett par tusen gnagare men att det skulle komma särskilt många djurgårdare tvivlar jag på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.