Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Publikutvecklingen

Vi slirade till ordentligt i jämförelsetalen i kväll. Jag hade nog trott (eller i alla fall hoppats) på en högre publiksiffra – sista matchen före EM-uppehållet, sommarväder, hyfsade resultat de senaste matcherna etc. Men det räckte ändå inte till att dra in mer än 7500 åskådare.  Nu är ju jämförelsematcherna inte så lättslagna. I den kalendervisa jämförelsen skulle dagens match jämföras med matchen mot AIK förra året. I den lagbaserade jämförelsen lade jag in IFK Norrköping som jämförelse (för att bli av med den). Båda två matcher som ett möte med BP inte slår.

Men tendensen har inte sett så bra ut i år. Jag undrar om man kommer att klara av fjolårets publiksiffra. Då behövs nog en uppryckning från örebropublikens sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.