Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nedim producerar

Borlängelaget Dalkurd fortsätter sin resa mot seriesystemets topp. Det nyuppflyttade div 2-laget har så här långt spelat 6 matcher i div 2 Norra Svealand. Alla matcherna har vunnits och målskilnaden är förnämliga 19-3.

ÖSKs tidigare anfallare Nedim Halilovic som under en viss uppståndelse ”värvades” till klubben i vintras verkar ha haft det på gränsen till trögt i portgången. I den senaste matchen mot Sandvikens IF lossnade det kanske för Nedim och han noterades för två dalamål. Dalkurd vann till slut matchen med 5-2.

För Nedims del har det så här långt blivit 5 mål och 1 assist enligt statistiken på Dalkurds hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.