Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ständigt denna Emra

Vissa spelare har en förmåga att ständigt skapa intresse kring sin person – oberoende av om de spelar eller ej. För tillfället är det väl Emra Tahirovic (med en viss konkurrens från Nordin Gerzic) som innehar positionen som ÖSKs mest omskrivne och omdiskuterade spelare.

NA   har talat med ÖSKs sportchef Lennart Sjögren om Emras möjligheter att få stanna i Örebro säsongen ut. Mellan raderna verkar det nog som om Lennart inte verkar sluta upp 100-procentigt på den idéen. Lennarts åsikter i frågan (något lösryckta ur sitt sammanhang).

– Vi får avvakta ett litet tag nu och sedan får vi se hur forwardsituationen ser ut efter maj.
– Vi kommer att göra en bedömning av hela perioden och inte bara de matcher han eventuellt kommer att spela i maj.

Budskapet här är väl att om Staafs och Jidsjös rehabiliteringar fortskrider enligt plan så finns det ingen plats för Emra, även om han skulle råka göra bra ifrån sig under någon av de kvarvarande matcherna.

Även diverse bloggare har åsikter om Emra eller kanske snarare om vem som skall leda ÖSKs anfallsformation i matchen mot Hammarby på måndag. I Sportsbladsbloggen Allsvenskan: Mitt argumenterar Tobias Wolf ånyo för att Olsen skall bänkas och eftersom det bara finns ett egentligt alternativ till Kim på den positionen, så tycker han alltså att Emra skall spela från start. Utan att för den skull vara speciellt begeistrad över vad Emra åstadkommit hittills. Intressant för övrigt det som Wolf skriver om kontraktsförhandlingarna med Michael Almebäck.

Även Jonas Källgren på bloggen Gamla Trä tycker att det är dags för Emra att få visa upp vad han eventuellt kan. Dock inte som startman i elvamannauppställningen, men väl inhoppad med en anständig del kvar av matchtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.