Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Talangerna får mer speltid

Erik Nilsson var först – Oskar Johansson blir tvåa. De yngre spelarna i ÖSKs spelartrupp behöver speltid, någonting de inte kan räkna med i ÖSK med dagens välmatade trupp. För några veckor sedan blev det klart att Erik Nilsson lånas ut till Karlslunds IF och idag kan man läsa i tidningen att Oskar Johansson går samma väg. Precis som i Eriks fall handlar det om en utlåning utan övergångsanmälan, dvs en speciell typ av utlåning som kan användas för yngre spelare. Detta innebär också att Oskar är tillgänglig för spel med Örebro SK om behov skulle uppstå. Utlösande faktor i Oskars fall var säkert, att det nu verkar vara mer eller mindre klart att Michael Almebäck stannar i Örebro. Då finns det med en tillfrisknande Glenn Holgersson i bakhuvudet (minst) en mittback för mycket i truppen.

En smula i skymundan har även Moses Reed bytt förening. I hans fall handlar det om en regelrätt övergång till ÖSK Ungdom, där han kommer att vara registrerad under i alla fall våren.

NA: Johansson lånas ut från ÖSK till Kif.
Karlslunds IF: Oskar Johansson spelklar för Karlslunds IF HFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.