Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK mot strömmen

För andra året i rad kan ÖSK redovisa en vinst. Dessutom redan på driftsnivå utan hänsyn tagen till spelareförsäljningar. Något som inte är så vanligt bland allsvenska fotbollslag. Nerikes Allehanda refererar i korthet innebållet i bokslutet i två artiklar i dagens pappers- och nätutgåvor:

NA: Många sponsorer ÖSK:s räddning
NA: Kluvet om öppenhet kring ÖSK-truppen

Eventuella kommentarer till bokslutet för min del väntar jag med tills dess att jag sett siffrorna. Inte för att man kommer att kunna läsa ut så mycket ur dem. De är rätt kraftigt komprimerade. Dessutom gör uppdelningen av verksamheten på ÖSK Elitfotboll resp Spelarinvest att man inte får någon helhetsbild genom att bara studera det ena bolagets bokslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.