Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Klingberg mot Forward

Niklas Klingberg närmaste fotbollsframtid verkar alltmer närma sig Forwards. Igår fick han efter tillåtelse från Enköpings sida att spela för Forward, då man mötte Väsby United (och förlorade med 3-0). Med på plan fanns även den tidigare talangtrupparen Fedja Jelecak, som tydligen fortfarande finns med i Forwards framtidsplaner.

NA: Klingberg tillbaka i BK Forward

Fortsatt spel för Klingbergs del i Enköping verkar det hur som helst inte bli för Niklas del. På sin blogg klingan.nu svarade Niklas i sin gästbok för några dagar sedan.

klingberg
Att fotbollskarriären skall fortsätta i Forward verkar alltså inte riktigt lika bombsäkert. Niklas kanske försöka vänta ut något annat alternativ innan han skriver på för de gulsvarta. De lär ju ta honom även om han det skulle bli kontraktsskrivning på transferfönstrets sista dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.