Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadelistan uppdaterad

Ja, listan med tillträde via högerkolumnen, uppdateras ju visserligen nästan dagligen. Men efter AIK-matchen blev det tillfälle till en ordentlig vårvinterstädning. Jag har kunnat rensa upp ordentligt. Kim, Kihlen, Eric, Berra, Roni och Almebäck har samtliga strukits från listan efter att ha visat upp sig på plan i AIK-matchen. Det är ju ett halvt A-lag (eller B-lag för den delen). Ny på listan är endast Kristoffer Näfver, som sparkades ner av någon ovarsam hemmaspelare. Den eventuella skadans omfattning är oklar.

Avdelningen för positiva citat:
– Jag har inte alls ont. Mentalt kan jag släppa hälsenorna helt.
Kim Olsen till NA efter matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.