Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Vill Klingberg hem eller bara bort?

Hem i det här fallet skulle vara BK Forward. Niklas har ett år kvar av sitt kontrakt med nedflyttade Enköpings SK. Men det verkar som om han tror att han skall kunna krångla sig ur det. Till NA säger han att han hoppas att det kontraktuella skall vara löst om en vecka.

Jag har full förståelse att Niklas inte har någon större lust att spela med Enköping i div 1. På samma sätt känns en flytt hemåt för spel i Forward ungefär lika meningslös. Niklas är en alldeles för bra fotbollsspelare för att hålla till på den nivån. Men det kanske blir så att flyttryktena får fart på någon av klubbarna i Superettan, där han nog skulle platsa hos de allra flesta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.