Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skaderapport – Turkiet 22 feb.

Papperstidningen rapporterar gårdagens skadesituation som påfallande positiv. Det kan ju vara för att laget inte spelat någon match ännu, men ändå. Laget har ju trots allt Seinäjoki inte alltför långt tillbaka i tiden.

Patrik Anttonen och Andreas Haddad fortsätter helt enligt planerna sina resp. rehabträningar. Ny på skadelistan är Eidur Sigurbjörnsson som också rehabbar, enligt tidningen, som dock inte går närmare in på varför han gör det. Eidur är alltså inte aktuell för spel idag mot Odessa, men det hade han väl inte varit ändå. Däremot verkar både Tobias Grahn och Josef Ibrahim ha klarat av sina skadekänningar utan att ha behövt missa någon träning.

Tillägg: NA och Sportal rapporterar att även William Atashkadeh är skadad och rehabtränar för närvarande. Kanske inte så konstigt – han har varit skadad till och ifrån (mest till) under minst två års tid. Frågan är om han någonsin kommer att vara spelbar under en längre tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.