Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK kallar till medlemsmöte

ÖSK har meddelat, att man kommer att arrangera ett medlemsmöte den 12 februari. Klubben erbjuder ett (till synes) välfyllt och intressant program.

Strategidokument.
ÖSK:s styrelse arbetade förra året med att ta fram en ny strategi för verksamheten. (Detta är något som varje nytillträdd ordförande verkar ha på sin att-göra-lista med en hög prioritet). Vid mötet kommer medlemmarna att få ta del av en förhandspresentation. Därefter kommer det att finnas möjlighet att lämna synpunkter. ÖSKs förhoppning är att den nya strategin ska kunna presenteras i sin slutliga utformning vid årsmötet i mars.

Läget i klubben.
Styrelsen och klubbledningen kommer att redogöra för läget i klubben, vad som är på gång och vad som blir viktigt 2024 och framåt.

Sportsligt resultat 2023
Den sportsliga resultatet 2023 kommer att diskuteras och klubben kommer att ge sin syn på vilka lärdomar som tas med till 2024.

Öppen frågestund.
Mötet avslutas med en öppen frågestund där medlemmarna kan ta upp frågor och synpunkter som inte behandlats tidigare under mötet.

ÖSK avslutar informationen om mötet genom att påpeka att detta är ett möte för föreningens medlemmar.

Våra medlemmar betyder otroligt mycket och vår klubb bygger på föreningsdemokrati där medlemmarna utgör basen för hela vår verksamhet. Detta möte är exklusivt för medlemmar. Är du inte redan medlem så blir du det enkelt på oskfotboll.se/medlem

Medlemsmöte
Datum: 2024-02-12
Tid: 18.00-20.00
Plats: Hive Konferens, Nikolaigatan 10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.