Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro SK och Örebro Syrianska inleder samarbetsavtal

Eftersom att ÖSK saknar lag i U21-serien har ett par spelare som åldersmässigt är för gamla för att delta i U19 Allsvenskan fått väldigt begränsat med speltid. Främst rör detta målvakten Amar Dževlan och försvararen Ludvig Nicklasson.

ÖSK har nu kommit överens med Örebro Syrianska om ett så kallat fotbollsutvecklande föreningssamarbete som innebär att just dessa båda spelare kan gå mellan klubbarna med 24-timmars varsel. På så sätt kan dem få matchning i Ettan Norra med Örebro Syrianska och ett dygn senare med ÖSK i Superettan.

Chrsitian Järdler säger till officiella hemsidan:

”Ludvig och Amar har haft svårt att få speltid i a-laget här under våren och med tanke på att vi i år inte har ett U21-lag så tycker vi att det här är den bästa lösningen för killarna under hösten. Detta då de med det här avtalet får möjligheten att spela Division 1 matcher. Vi är också glada över att få till det här samarbetet med Örebro Syrianska.”

Bloggen tycker att detta är en utmärkt lösning för två spelare som annars riskerar att sitta helt utan speltid hos ÖSK.

ÖSK: ÖSk inleder samarbetsavtal med Örebro Syrianska
Örebro Syrianska: Örebro Syrianska inleder samarbetsavtal med ÖSK Fotboll
NA: Klart: ÖSK lånar ut Nicklasson och Dzevlan till Örebro Syrianska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.