Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Allain lämnade Dalkurd

ÖSKs tidigare målvakt Bobby Allain verkar ha gjort sitt i Sverige. Efter att i vredesmod ha lämnat ÖSK i samband med värvningen av William Eskelinen dök han några dagar senare upp som en nyrekryterad målvakt i Dalkurd, Nu meddelar den uppländska dalaklubben att Allain lämnat klubben.

Vem som tog initiativet till avskedet är oklart. Som NA:s Fredrik Carlsson påpekar kan det ha varit Allain som tröttnade på förhållandena i Dalkurd eller klubben som tyckte att de inte fick ut vad de förväntat sig av målvakten. Det kan till och med ha varit så att hans kontrakt inte sträckte sig längre än fram till sommarfönstret.

På sin webbplats skriver klubben i en inte direkt översvallande ton: Dalkurd går skilda vägar med målvakten Bobby Allain. Målvakten anslöt till klubben från Örebro SK inför den här säsongen men sejouren blev endast ett halvår långt. Bobby Allain spelade totalt tretton matcher för Dalkurd under vårdelen av säsongen och höll nollan i två matcher. Dalkurd FF vill tacka Bobby Allain för hans tid i klubben och vi önskar honom stort lycka till med den fortsatta fotbollskarriären.

NA: Lämnade ÖSK i våras – bryter kontraktet med nya klubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.