Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2020/21: Alvbåge till Akropolis

ÖSKs föredetting Johan Alvbåge besökte klubben för lite drygt en månad sedan. Förhoppningen från hans sida verkar ha varit att få in en fot i organisationen på Behrn Arena. Ambitionerna var inte så höga.
– Jag skulle kunna sälja korv, pumpa bollar eller vad de nu vill ha mig till, sade 38-åringen till NA.

Axel Kjäll lät försiktigt positiv, men det gör han ju nästan jämt. För det blev inte någon tredje gången gillt för den nyinflyttade Lindesbergsbon.

Att avsluta sin karriär verkar dock ännu inte vara ett alternativ för den profilstarka målvakten. Idag blev det nämligen klart att han ansluter till Akropolis IF fram till sommaren. I Stockholmsklubben kommer han att återförenas med Mirza Jelecak och Astrit Ajdarevic, så det bli en liten ÖSK-koloni hos förortslaget.

Jag kan ju inte låta bli att tycka att det vore bättre för Alvbåge att ta sig en ordentlig funderare på vad han skall göra med resten av sitt liv. Men han kanske fortfarande tycker att det är väldigt roligt att spela fotboll.

210303. NA : Därför gjorde John Alvbåge comeback på ÖSK-träningen – stor intervju om framtiden
210406. NA: Öppnade för återkomst till ÖSK – nu är Alvbåge klar för superettanklubb
Fotbollskanalen: Alvbåge tillbaka i elitfotbollen
Tillägg.
Akropolis hamnade i ett minst sagt besvärligt läge. Ordinarie målvakt skadad och den enda ersättaren var junioren som stod mot ÖSK. Han är inlånad från Västerås SK. Så därför var nog en inlåning av Alvbåge inte en så dum idé.
Akropolis IF: Välkommen till Akropolis IF John Alvbåge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.