Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P18/02: Bergmark från start då Sverige slog Cypen

De svenska pojk- och juniortrupperna befinner sig just nu på Cypern för ett tränings- och matchläger. Igår mötte Sverige hemmanationen i den första av två träningslandskamper. En match som Sverige vann med 2-0 efter två mål av Malmö FF:s Tim Prica.

ÖSKs Niclas Bergmark som spelade från start till höger i en trebackslinje fick full tid. Sverige bytte bara tre spelare, vilket bland annat innebar att Hussein Ali fick se hela matchen från avbytarbänken. Den andra matchen i dubbellandskampen spelas i morgon (som är en onsdag) och jag antar att det är meningen att de spelare som inte fick speltid igår kommer att få det i morgon.

SvFF: Vinst mot Cypern efter Pricas dubbel


P19/01:orna spelade sin första match i förrgår och den andra i dag- Helmer Andersson var uttagen till den truppen, men är inte med efter det att han lämnat återbud. Oklart varför. Jag noterade att NA:s Fredric Karlsson för några dagar sedan noterade hans närvaro på ÖSKs träning, men inte nämnde hans namn när han redogjort för de lag som ÖSK ställde upp. Så det var kanske någon lättare skada eller sjukdom som gjorde att han inte kunde åka med sitt landslag till Cypern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.