Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Föredettingar på hemgång

Två rykten idag om före detta ÖSK-spelare som kan vara på väg tillbaka till Sverige – dock inte till ÖSK.

Robert Åhman Persson.
RÅP tycks räkna med att hans tid i Portugal är över redan efter en säsong. Något hans agent Per Jonsson pratat om i snart två månader. Så då blir det väl så. Tidigare har det väl främst varit Sirius som haft förhoppningar att få in trettioåringen i sitt lag. Men idag uppger FotbollDirekt, att även AIK är en tänkbar klubbadress. Detta efter att AIK drabbats av flera bakslag i sin mittbackuppsättning. Nils-Erik Johansson har tvingats sluta på grund av hälsoproblem. Jersper Nyholm räkade ut för ett benbrott i cupmatchen mot ÖSK. Dessutom verkar det vara problem med den fysiska statusen även för återvändaren Joel Ekstrand.

Antydningarna om ett AIK-intresse kommer dock av allt att döma från Portugal, så de representerar antagligen enbart förhoppningar från RÅP:s del. Med tanke på att han fick sparken från AIK för fyra år sedan är det väl tveksamt om de är intresserade av att ta in honom i truppen för en tredje gång.

FotbollDirekt: AIK:s problem efter skräckskadan – favoriten öppnar för comeback


Maic Sema.
Innan Maic Sema bestämde sig för en fotbollssemester i Indien var hans tilltänkta klubbadress GIF Sundsvall. När det nu är färdigspelat i den indiska ligan så verkar den möjligheten ha blivit aktuell igen. Det tror i alla fall Sundsvalls Tidning.

Sema är knappast aktuell för ÖSK. För då hade de redan tagit in honom. Jag kan inte tänka mig att GIF Sundsvall i sitt utsatta ekonomiska läge skulle kunna bjuda över ÖSK om Sportklubben verkligen var intresserad av att få in Sema i truppen igen.

Sundsvalls Tidning (Mittmedias betalvägg): Förre ÖSK-mittfältaren högaktuell för GIF Sundsvall – kan bli sista värvningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.