Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson och Ibrahim testas av Degerfors

Nya Wermlandstidningen skriver att ÖSK låter två före detta ÖSK-spelare provträna med klubben. Det är Tobias Nilsson, som inte fick förlängt av Jönköping Södra efter årets säsong samt den nybakade finske mästaren Josef Ibrahim, som väl inte heller fick förlängt kontrakt. Degerfors ser Nilsson som en tänkbar mittback och Ibrahim som offensiv mittfältare. Rent spontant känns det väl som om båda skulle kunna tillföra Degerfors en del.

NWT: Fyra provspelare hos DIF
NWT: Josef Ibrahim: ”Jag har alltid gillat Degerfors”

statistik-tobias-nilsson

statistik-josef-ibrahim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.