Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebro kommun minskar bidraget

SR P4 Örebro rapporterar, att ÖSK Fotboll och Örebro Hockey kommer att få se en minskning av det marknadsföringsbidrag de får från Örebro kommun. Alf Lindblad, som är evenemangssamordnare, säger, att man kommer att reducera det totala bidraget från sju till sex miljoner kronor. Denna reducering skall tas från ÖSK och ÖHK som båda får 2,4 mkr. ÖSK kan alltså räkna med en minskning av de kommunala bidragen på ungefär en halv miljon kronor. Inte oväsentligt eftersom årets budget redan balanserar på nollstrecket.

SR P4 Örebro: Minskade bidrag till Örebro Hockey och ÖSK Fotboll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.