Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hårdbantad styrelse valdes på ÖSKs årsstämmor

Vid gårdagens års- resp. föreningsstämma valdes den styrelse som i personalunion skall leda förening och aktiebolag genom återstoden av verksamhetsåret 2016.

Valberedningen under ledning av Eva Swedberg föreslog en kraftigt reducerad styrelse, vilket innebär att Dennis Dicksen, Patrik Hjalmarsson, Åke Strid, Lars Bolin, Leif Lundell, Camilla Söderwall och Peter Ahlstrand nu avslutat sina styrelseuppdrag.

Björn Åqvist omvaldes som styrelseordförande för den stadgeenliga perioden av ett år. Omval för en ny tvåårsperiod gjordes av Per Gawelin och Efwa Nilsson. Nyvald tvåårig styrelsemedlem är Jasmin Benca. Lennart Larsson, Rose-Marie Frebran och Kent Norström valdes vid stämman 2015 och fortsätter därmed under ytterligare ett år.

En något reducerad valberedning som hittills bestått av Eva Swedberg, Benny Frengen, Ulf Bergquist, Sofia Strömberg och Kenneth Wallin fortsätter sitt uppdrag ytterligare ett år. Benny Frengen är den ledamot som avsagt sig detta uppdrag.

ÖSK: Här är ÖSK:s nya styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.