Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya klubbar för Sandqvist och Berisha

Två av ÖSKs föredettingar har i dagarna gjort klart med nya klubbar. Jonas Sandqvist som lämnat Landskrona (för kärlekens skull) har snabbt gjort klart med en ny klubb. Det blir den norska tredjenivåklubben Asker Fotboll som han kommer att representera under de närmaste två åren (om han stannar så länge). Hos Asker verkar man nöjda och förväntansfulla.

Budstikka: Asker henter den svenske veteranmålvakten Jonas Sandqvist


Ilir Berisha fick lite överraskande lämna Gefle IF efter en säsong. Ännu mer överraskande för mig är att inte någon annan klubb i Allsvenskan eller Superettan tog in honom i sin trupp. I stället kommer han att spela för FC Flamurtari i den albanska ligan.

NA: Här är förre ÖSK-spelarens nya klubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.