Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid och Boström i MLS-final

I kväll spelas finalen i den amerikanska proffsligan MLS mellan Columbus Crew och Portland Timbers. I Columbus trupp återfinns ÖSKs föredetting Mohammed Saeid och även Sixten Boström. Sixten är assisterande tränare till Gregg Beerhalter som ju var verksam i Hammarby för några år sedan. Det var under den perioden han lärde känna de två före detta ÖSK-profilerna.

Det blir troligen inte så mycket speltid för Mohammed, som visserligen spelat en hel del under säsongen, men i första hand verkar ha statusen av förstahandsalternativ då någon annan saknats. I den första semifinalen fick han sitta oombytt på bänken och i den andra blev det ett kortare inhopp mot slutet av matchen.

Eftersom finalen spelas i Columbus har den en utifrån svenska förhållanden hyfsad avsparkstid. Kl. 22:00 kör man igång och matchen visas på Eurosport 1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.