Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säljare sökes

ÖSKs nya marknadsföringspartner Lagardère annonserar idag efter en säljare som skall marknadsföra klubben/laget mot nya och existerande partners.

Enligt tidigare uppgifter skall Lagardère anställa tre personer för marknadsföringen av ÖSK. Annonsen avser dock bara en tjänst. Möjligen kan det vara så, att man för över de marknadsförare man har idag (alltså Magnus Wikström och delar av Gabriel Åbom) till den nya organisationen. I så fall behöver man inte mer än en ny person.

Inför årets säsong kom man igång väldigt sent med säljarbetet på grund av VD-bytet samt att de säljare man då hade anställda väl sade upp sig (eller sades upp) mer eller mindre omgående. Vi får väl hoppas att överlämnandet av marknadsföring och säljarbetet till Lagardère inte kommer att innebära lika stora störningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.