Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadekänningar för Nordmark

Daniel Normark - frågetecken för framsida.

Daniel Nordmark – frågetecken för framsida.

En av de mer svårbegripliga händelserna i ÖSKs match mot IFK Göteborg har nu fått sin förklaring. Med knappt 10 minuter kvar byttes den lågpresterande Nordin Gerzic ut och i hans ställe (om ej plats) kom Logi Valgardsson in. Logi tog över som vänsterback och Patrik Haginge fick en möjlighet att återuppleva rollen som mittfältare. Frågetecknen var nog många eftersom Daniel Normark, som mycket väl skulle kunna ersätta Gerzic, fick sitta kvar på bänken.

Nu visar det sig, att Nordmark var om inte skadad så i alla fall drabbad av skadekänningar. NA skriver, att man inte ville chansa, vilket man uppenbarligen inte vill göra inför matchen mot IFK Norrköping heller. Nordmark har problem med krampkänningar i en framsida och vill det sig illa skulle detta kunna utveckla sig till en muskelbristning. Knappast spelbar mot Norrköping alltså. Det är nog inte Eidur Sigurbjörnsson heller. Han tränade enligt NA tillsammans med Nordmark under uppseende av Jimmy Högberg på onsdagen, vilket aldrig är ett bra tecken. Om man har ett lag att ta ut.

Samuel Mensah deltog inte heller på träningen. Enligt tidningen beroende på en knäskada.

NA: Nordmark skadad: ”Kommer inte chansa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.