Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Garza i USAs landslag

Greg Garza testade örebroplasten i autgusti 2011.

Greg Garza testade örebroplasten i augusti 2011.

Vänsterbacken Greg Garza provtränade med ÖSK i augusti år 2011. Något kontrakt med ÖSK blev det dock inte utan han hamnade i stället i Mexico hos Tijuana. Där har det tydligen gått så pass bra för honom att han numera representerar sitt land i landskamper. Idag när USA besegrades av Danmark (3-2) fanns han på planen tillsammans med bland annat ÖSKs föredetting Alejandro Bedoya.

När Garza var i Sverige hade man från ÖSKs sida lite svårt att bestämma sig (verkar det som). Till slut blev det dock ett nej tack, vilket Lennart Sjögren motiverade att man inte tyckte att han stack ut tillräckligt mycket.

Bloggen kan så här i efterhand glädja sig över att det omdömet ifrågasattes.

The Guardian: Nicklas Bendtner’s hat-trick seals victory for Denmark over USA
Eyravallen: Nej, nej och nja för provspelarna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.