Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nej, nej och nja för provspelarna

Greg Garza får vänta ett tag på ett slutgiltigt besked från ÖSK

NA skriver, att ÖSK nu nästan bestämt sig för att man förmodligen inte går vidare med någon av de tre testspelare, som tränat med truppen under de senaste veckorna. Beträffande de två engelsmännen från West Bromwich Albion så är beslutet definitivt. ÖSK ser inte att det finns någon plats ledig i truppen, där de skulle kunna passa in. När det gäller amerikanen och vänsterbacken Greg Garza verkar ivägskickandet inte vara riktigt lika definitivt. Till tidningen säger Lennart Sjögren, att amerikanen gav ett gott intryck och verkade väldigt seriös. Sportchefen säger dock, att man helst vill ha spelare som sticker ut och det anser man att inte Garza gjorde i tillräckligt hög grad. Man kommer dock att diskutera frågan ytterligare innan man fattar ett slutgiltigt beslut.

Att Garza inte sticker ut tillräckligt för att platsa i en ÖSK-trupp, tycker jag låter som ett rätt märkligt argument. Speciellt som amerikanen sticker ut en hel del. Snabb och ettrig påminde han en del om till exempel Bayern Munchens Bixente Lizarazu, visserligen inte lika bra, men ändå. Jag tror att det nog är så att ÖSK har ögonen på en annan kandidat, som manhellre skulle vilja ha men inte vet om man kommer att få över. Det kan man av olika anledningar inte säga för mycket om och därför konstruerar man en anledning till att man är tveksam beträffande Garza. Luktar det inte lite Wiktorsson om det här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.