Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK vill behålla Gerzic och Sobralense

ÖSK vill behålla både Nordin Gerzic och Daniel Sobralense.
–  Vi är klart intresserade av att behålla båda spelarna. Alla som följt oss under året har sett vilken tydlig påverkan de haft på vårt spel och våra resultat, citeras Magnus Sköldmark av NA.

Någon kontakt har dock inte tagits med IFK Göteborg än. Det verkar som om man först vill stämma av med de två spelarna om det finns något intresse av att stanna kvar i Örebro. När det gäller Nordin Gerzic så verkar det av tidigare uttalanden att döma som att han nästan inte kan tänka sig något annat än att spela med ÖSK. Var Daniel Sobralense tycker, vet vi ännu inget om.

Sköldmark berättar dessutom för tidningen att nu återstår bara att för de spelare som har utgående kontrakt i år så återstår det bara att klara ut hur det blir med Ilir Berisha.
– Vi har fört en diskussion men inte kommit till något beslut. Vi kommer att fortsätta den dialogen efter sista matchen, säger Magnus Sköldmark.

Lite förvånande är det att han säger att det bara är Berishas situation som fortfarande är oklar. Enligt mina noteringar har även Patrik Haginge ett kontrakt som går ut efter den här säsongen. Antingen glömde Sköldmark bort det eller så har hans kontrakt med ÖSK förlängts i all tysthet.

NA: ÖSK vill behålla Gerzic och Sobralense

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.