Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åströms första dag på nya jobbet

Simon Åström tillträder idag som VD för ÖSK Elitfotboll.

Simon Åström tillträder idag som VD för ÖSK Elitfotboll.


Idag tillträder ÖSKs nya VD Simon Åström officiellt sin nya befattning som VD för ÖSK Elitfotboll AB. Synlig i och omkring Behrn Arena har han dock varit redan tidigare. Det brukar vara så när man bytt jobb att det gamla falnar snabbt och om tillfälle ges, så lockar allt det nya mer.

Åström verkar vara införstådd med att för att kunna nå målet ”Ett stabilt allsvensk topplag som ”ständigt aspirerar på en allsvensk topplacering med medaljer och Europaspel” så är det i första hand mer resurser som kommer att behövas. Efter att mer eller mindre ha stått och stampat på nivåer kring 50 mkr så behövs stadigvarande intäkter i storleksordningen 80-100 mkr för att man skall kunna nå dit.

NA: I dag tar han över ÖSK-rodret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.