Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Diskbråck Nilssons problem

När ÖSK åker på matchläger till Portugal får Ilir Berisha och Tobias Nilsson stanna kvar i Örebro. Att Berisha rehabtränar och inte är spelbar än kommer inte som någon överraskning. Beträffande Tobias Nilsson har det varit känt att han haft något slags problem med ryggen utan att orsak eller omfattning varit känd. Idag skriver dock NA i sin pappersutgåva, att han har problem med några diskar i ländryggen. Förmodligen vad som i dagligt tal kallas diskbråck.

Problemen har han haft i fyra månader och till att börja med var det så illa att han knappt kunde ta sig ur sängen. Enligt Nilsson är han nu i betydligt bättre skick och även om han inte är i full träning än, så kan han träna nästan allt.

Under försäsongen har det funnits frågetecken kring ytterligare några spelare. Till matchen mot BK Forward ingick inte Robert Åhman-Persson, Marcus Pode eller Ayanda Nkili i matchtruppen. Uppenbarligen är det dock inte värre med dem än att de kan åka med till Algarve för att vara med i turneringen.

1 kommentar – kommentera

Mommo

Här kommer den nya kiropraktorn perfekt till pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.