Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Erik Nilsson fortsätter i Degerfors

 

Erik Nilsson fortsätter (nog) i Degerfors.

Erik Nilsson fortsätter (nog) i Degerfors.

För några veckor sedan kom det fram information om att ÖSKs föredetting Erik Nilsson inte var säker på om det skulle bli en fortsättning för hans del i Degerfors. Kontraktet hade gått ut och Degerfors hade inte kommit tillräckligt långt i sitt rekryteringsarbete för att kunna avgöra om det fanns plats för Erik i spelartruppen även om Patrik Werner framhöll att han gärna såg en fortsättning.

Nu verkar dock frågetecknen hos Degerfors vara uträtade, enligt NA.  Erik har fått ett kontraktsförslag att ta ställning till.  Allt tyder enligt honom själv på att han skriver för en ettårig förlängning på endera dagen.

Tillägg dagen efter: Jodå, Erik fortsätter i Degerfors efter att ha skrivit på ett ettårskontrakt med klubben. Detta innebär att det även nästa år blir fem före detta ÖSKare som spelar för ÖSK. Och då har jag inte ens räknat med Peter Samuelsson. De fem ÖSKarna är Niklas Klingberg, Patrik Anttonen, Marcus Astvald, Pontus Jakobsson och Erik Nilsson.

Degerfors IF: Erik Nilsson klar för ytterligare en säsong i DIF
NA: Dif-trupp spikad – ger upp sydafrikan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.