Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Erik Nilsson osäker på framtiden

Erik Nilsson: Osäker på hur fotbollsframtiden ser ut.

Erik Nilsson: Osäker på hur fotbollsframtiden ser ut.

NA skriver, att Erik Nilsson, som under de två senaste åren tillhört Degerfors IF och dessförinnan ÖSK resp. ÖSK Ungdom, ännu inte vet vilken hans klubbadress blir under årets säsong. Degerfors har valt att avvakta med att erbjuda honom en fortsättning i klubben. De vill väl se om något ”bättre” dyker upp under transferperioden. Under tiden känner sig Erik för genom att träna en vecka med BK Forward.

Efter att ha varit näst intill ordinarie under sitt första år i Degerfors blev det betydligt mindre speltid under det andra, då han bara spelade från start i åtta matcher. Före honom vid uttagningarna har Tobias Solberg, Niklas Klingberg och Erik Jernberg gått. Eriks problem eller vad det skall kallas är att han egentligen inte fått spela som offensiv central mittfältare, vilket är den position han trivs bäst i. I stället har han använts som defensiv mittfältare eller längs vänsterkanten, vilket inte alls passar honom lika bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.