Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Örebroare till Örgryte?

Stellan Carlsson: På väg till Göteborg?

Stellan Carlsson: På väg till Göteborg?

NA skriver, att de två före detta ÖSK-spelarna Stellan Carlsson och Robin Ingvarsson kan vara på väg till Örgryte. Båda två har lämnat BK Forward och nu finns tydligen ÖIS med som en intressent på deras namnteckningar.

Stellan verkar vara den av spelarna som ligger närmast ett kontrakt, men själv verkar han närmast avvaktande. För hans del handlar beslutet inte bara om fotboll utan även om saker som jobb etc. När det gäller Robin har man inte kommit längre än att han skall provträna med laget.

Robin Ingvarsson: På väg till Göteborg?

Robin Ingvarsson: På väg till Göteborg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.