Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Carlsson och Ingvarsson lämnar BK Forward

BK Forward skriver på sin hemsida, att man inte avser att förlänga de utgångna kontrakten med Stellan Carlsson och Robin Ingvarsson. Båda spelarna har sedan tidigare en viss ÖSK-anknytning. Stellan tillhörde klubben en säsong, men hans speltid inskränkte sig till en kvarts inhopp mot AIK i oktober 2008, då han bytte av Eric Bassombeng. Robin tillhörde ett framgångsrikt seriesegrande div 3-lag för ÖSK Ungdom. Han togs därefter upp i A-truppen på ett lärlingskontrakt, men fick såvitt jag vet aldrig någon speltid med A-laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.