Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tittar Helsingborg på Saeid?

Fotbolltransfers.com skriver idag, att Helsingborgs IF skulle kunna vaa intresserade av Mohammed Saeid. Deras centrala mittfält har ju utarmats under sommaren.

Alejandro Bedoya lär inte komma tillbaka – speciellt inte efter det att han gjort bra ifrån sig i Guldcupen, där USA mötte motståndare från Nord- och Mellanamerika. Alejandro fick börja turneringen som oinbytt bänkspelare och avslutade den med 89 minuters speltid i finalen, som USA vann med 1-0 över Pananma. Amerikanen har ännu inte (officiellt i alla fall) bestämt sig för vilken klubb han skall representera, men innan han reste till landslagssamlingen ryktades det om den holländska klubben Twente.

Som om det inte var nog med att man tappat Bedoya, som många anser var HIFs bästa spelare under vårsäsongen, så har deras mittfältare May Mahlangu slitit av hälsenan. HIF är således i akut behov av förstärkningar för sitt mittfältet och det är väl därför som Saeids namn kommer upp.

Ingen av de berörda parterna (utom Saeids rådgivare Ferhat Cifci) vill egentligen kommentera saken närmare. Jesper Jansson i HIF vill inte säga någonting och Magnus Sköldmark förnekar att man haft någon kontakt med Helsingborg. Förnekanden hör så att säga till spelets regler, men det kan lika gärna vara så att Cifci ”hittat på” ett rykte för att få lite fart på sin business.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.