Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha och Atashkadeh småskadade

I papperstidningen i morse kunde man läsa att varken Ilir Berisha eller William Atashkadeh kommer att få någon speltid i dagens match mot Husqvarna FF. Anledningen är att båda spelarna är småskadade.

För Berisha är det ett knäs som spökar. Det verkar det för övrigt ha gjort mer eller mindre under hela säsongen. Ingen verkar veta vad det beror på. Skadekänningen har gjort sig märkbar flera tillfällen, vilket gjort att det blivit lite hackigt i hans matchning.

William Atashkadeh har drabbats av en lårskada, vilken höll honom borta från den avslutande vårmatchen mot Ljungskile. Med Atashkadeh vill man givetvis inte ta några risker med tanke på hans skadehistoria och därför får han stå över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.