Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Kamara poängbäst

Visserligen är den åttonde omgången i Superettan inte färdigspelad än, men Bloggen gripen tillfället i flykten och konstaterar att ÖSKs AIK-lån Alhassan Kamara just för tillället (i detta nu) är poängbäst i serien. Sju poäng (5+2) har det blivit för ÖSKs kraftfulle anfallare. Tvåa i poängligan ligger Varbergs målmaskin Gabriel Altemark Vanneryr som gjort sex mål men aldrig passat fram till något.

Samtidigt kan man ju konstatera att den här statistiken inte är riktigt rättvis. Kamara fick passningspoängen igår efter det att Ahmed Yasin stått för både grovjobbet och finliret efter högerkanten. Kamaras insats inskränkte sig till en ovanligt lyckad halvmiss, vilken fick till följd att bollen hamnade hos Kalle Holmberg. Ibland skulle man faktiskt vilja se hockeyassister även i fotbollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.