Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Landslagssvep

130323. Kamara målgörare.
ÖSKs AIK-lån Alhassan Kamara gjorde Sierra Leones mål i matchen mot Tunisien. Det räckte nu inte till seger utan Tunisien vann matchen med 2-1. Kamara blev inbytt i den 69:e minuten och gjorde sitt mål i den 74:e.

130322.
ÖSK har haft Ahmed Yasin och sin föredetting Valdet Rama aktuella för landslagsspel under det internationella uppehållet.  Ingen av dem lär väl ha varit särskilt nöjda med resultatet.

Ahmed Yasin startade för Irak, men blev utbytt redan efter första halvlek. China vann sedan matchen genom ett mål i den tredje tilläggsminuten.

Tillägg: Enligt dagens papperstidning var anledningen till att Ahmed blev utbytt inte så mycket en svag prestation från Ahmeds sida som det faktum att Irak hade fått en försvarare utvisad. Därför fick man lov att omdisponera laget, vilket gick ut över Ahmed.


Valdet Rama var uttagen till det albanska landslaget, men hans deltagande förhindrades av att han inte har något albanskt pass. Valdet har ett tyskt pass, men eftersom Tyskland inte godkänner dubbelt medborgarskap ställdes Valdet inför uppgiften att välja i vilket land han vill vara medborgare. Klokt nog verkar han ha valt Tyskland, men då kan han inte spela för Albanien. NA skriver, att han hoppas att FIFA skall ge honom ett särskilt tillstånd att representera Albanien trots att han inte är medborgare i detta land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.