Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målvakter fick Orvar-pris

Alex Berger

Mimmi Paulsson-Febo

Kevin Larsson

I pausen under gårdagens match mellan ÖSK och IFK Norrköping delade ordenssällskapet Svarta Handen -43 ut stipendier (och en glasstatyett) till tre förtjänta fotbollsungdomar. Bloggens utsände uträttade tyvärr just då ett halvtidsärende och återvände till läktaren först i samband med att ceremonin var på väg att avslutas. Jag är därför inte helt säker på att jag uppfattat allt rätt. Men med största sannolikhet var det så att årets pristagare blev den nyblivne landslagsmålvakten Alex Berger (P15), seriesegrande ÖSK Söders målvakt Mimmi Paulsson-Febo samt mittfältaren Kevin Larsson, som förra året representerade ÖSK Ungdom i div 2 samt gjorde bra ifrån sig i landslagssammanhang. Tyvärr lyckades ÖSK inte behålla honom i föreningen i samband med den mindre lyckade omstruktureringen av ÖSKs talangverksamhet som genomfördes i vintras. Kevin gick då till Örebro Syrianska och har sedan under sommaren växlat upp till BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *