Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre fortsatt skadade

NA har idag i ett lovvärt initiativ lämnat en uppdatering av läget på ÖSKs skadelista. Enligt tidningen är tre spelare fortfarande så pass ”dåliga” att de inte är aktuella för torsdagens träningsmatch mot Djurgården. Det rör sig om William Atashkadeh som nästan direkt fick känning i en baksida under träningsmatchen mot AIK. Det känns av allt att döma fortfarande för William som alltså får stå över den här matchen. Sedan tidigare har både Armend Alimi och Mohammed Saeid haft ljumskkänningar och det verkar fortfarande vara fallet. De spelar alltså inte heller. Slutligen rapporteras Patrik Haginge idag haft problem med nackspärr, men det lär inte hindra honom från spel mot sina tidigare lagkamrater.

Om NA:s uppsummering är korrekt och de inte glömt bort någon skulle det innebära, att Magnus Wikström är ok igen efter den smäll på knäet han fick i AIK-matchen. Varken Peter Samuelsson eller Christoffer Wiktorsson har ännu förekommit i någon av P-O Ljungs två träningsmatcher. Nu verkar det dock som om de skulle kunna vara tillgängliga för spel om de blir uttagna. Detta är dock inte helt säkert eftersom man från Ljungs sida indikerat, att det blir färre byten den här gången. I det lag som börjar djurgårdsmatchen kan man nog börja skönja hur P-O Ljung tänkt sig sin startelva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.