Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sjögrens ställning oklar

Papperstidningen har talat med ÖSKs sportchef Lennart Sjögren och av svaren att döma är han inte helt säker på om han kommer att få fortsätta i funktionen.
– Jag är också ansvarig för den dåliga sportsliga utvecklingen och min roll är givetvis ett mål för utvärdering och kritik, säger Sjögren till NA:s Lasse Wirström. Jag vet hur den här branchen fungerar och förstår att min roll är ifrågasatt. Det är upp till styrelsen att bestämma hur det fortsatta arbetet skall utformas. Om jag har förtroende eller inte återstår att se.

Det låter väl nästan som om han skulle förbereda ett återtåg eller att han i alla fall är medveten om att det inte är något som kan uteslutas.

Tills dess att något slags beslut är fattat kommer han dock att jobba vidare på att se till att truppen har de bästa möjiga förutsättningarna inför hösten. På den intressanta frågan om det finns ekonomiska möjligheter att förstärka truppen under sommarfönstret blir svaret positivt.
– Det finns möjligheter, det vet jag. Men exakt hur mycket som kan läggas på att förstärka truppen om vi ser det behovet är svårt att säga. Klubbens ekonomi får inte riskeras under några omständigheter, det har vår VD Jan Karlsson varit väldigt tydlig med.

På frågan om man redan nu tittar på förstärkningar blir svaret:
– Ja, det gör vi. Men innan man vet vilken eller vilka spelartyper som kan komma att behövas kan man inte gå in i förhandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.