Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget allt bättre

Lagom tills dess att spelarna får gå på semester (26 maj – 11 juni) verkar det som om ÖSK är på väg att kunna få återse samtliga långtidsskadade spelare i aktion. NA gör en statusuppdatering i sin omtagsartikel.

Ilir Berisha.
Kan spela nu och det verkar nästan som om Sixten funderar på att sätta honom i spel. Till NA svarar han nämligen om Berisha kan spela mot AIK.
– I princip ja. Det känns jättebra att han är tillbaka. Vi har ändå spelat med honom hela försäsongen och fick ställa om och göra lite kompromisser när han inte kunde vara med.
Att låta Berisha spela har ju den fördelen att Haginge kan gå tillbaka till högerbacksplatsen dr han nog passar bättre och där han kan få utlopp för sina offensiva kvaliteter.

Andreas Haddad.
En bit kvar tills han kan spela matcher, enligt Boström. Men det är väl tänkbart att han i alla fall kan få ta en plats på bänken för att evetuellt bli inbytt.

Patrik Anttonen.
En bit kvar tills han kan spela matcher, enligt Boström. Det är nog tveksamt om han får någon plats på bänken – i alla fall om Haginge kan frigöras och flyttas ut som högerback.

Daniel Bamberg.
Har börjat träna med fotbollsskor på fötterna.

Det finns dock en del minutecken också.

Emil Berger.
Emil har uppenbarligen ännu inte återhämtat sig helt från sviterna efter körtelfebern. Han tränar därför inte för fullt.

Valdet Rama.
Har kommit över yrselproblemen som han drabbades av under mathcen mot Norrköping. Men han har känningar i höftpartiet som verkar vara av den karaktären att man inte förrän på matchdagen kan avgöra om han kan spela eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.