Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tränare och vänsterbackar

Kapten Blod har intervjuat Degerfors tränare Patrik Werner. Denne tycker att det är underligt att ÖSK försöker göra om Christoffer Wiktorsson till vänsterback trots att det är som mittback Wiktorsson gjort sig ett namn i Degerfors.

Werner berättar vidare att Pontus Jakobsson som gick från ÖSKs nedlagda talangtrupp till Degerfors inför den här säsongen börjar komma igång efter en försäsong som präglats av diverse småskador. En smula överraskande visar det sig att Werner tydligen låtit honom testa som vänsterback, en position han aldrig tidigare i sin fotbollskarriär förekommit på. Innan Pontus fick ta klivet när på mittfältet förekom han oftast som central mittfältare och såvitt jag vet och sett aldrig som en kantspelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.