Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen match för Berisha

Enligt NA kommer det inte att bli någon allsvensk premiär för mittbacken Ilir Berisha, då allsvenskan för ÖSKs del drar igång i morgon. Tidningen hade en spejare på plats då ÖSK söndagstränade dagen före match. Någon Berisha syntes inte till och det gjorde inte heller Andreas Haddad eller Patrik Anttonen.

Emil Berger har i alla fall nu kommit så pass långt att han kan löpträna. Det bör väl innebära att den akuta delen av sjukdomsförloppet är avklarad. Sedan lär det ju i vissa fall ändå kunna ta rätt lång tid innan styrkan är helt återställd.

Daniel Bamberg och Peter Samuelsson saknades tydligen inte eftersom NA inte nämner något om dem, vilket kan innebära att de i alla fall skulle kunna vara aktuella för inhopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *