Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Haddad – skador

NA skriver idag, att Andreas Haddad drabbats av en ny skada innan han ens har hunnit bli helt återställd från den skada som hållit honom borta från spel i nästan ett år. Den nya skadan verkar dock vara av den medgörligare sorten eftersom det rör sig om någon slags överansträngd hälsena. Något som Haddad härleder till ett skobyte, speciellt som Daniel Bamberg verkar ha råkat ut för samma sak.

Matchen mot BK Forward verkar ha kunnat genomföras relativt smärtfritt med undantag för Peter Samuelsson, som drabbades av en vadkaka och därigenom förmodligen missar måndagsmatchen mot Åtvidaberg.

Ilir Bericha saknades fortfarande i matchen mot BK Forward. I dagens papperstidning kunde man läsa att han genomgått en magnetröntgen med positivt resultat. Enligt artikeln räknar Sixten med att båda kommer att vara tillgängliga för matchen mot ÅFF.

Åter i spel var Kalle Holmberg och Valdet Rama som spelade den andra halvleken. Båda har varit sjuka, men de är alltså spelbara igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *