Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

”ÖSK-mål” i träningsderby

Det var bara före detta ÖSKare som stod för målfabrikationen då Karlslunds IF och BK Forward i helgen möttes i ett försäsongsderby. KIF tog ledningen genom en straff inslagen av Herish Kuhi. I andra halvlek kunde dock Kristoffer Näfver och Stellan Carlsson se till att det blev div 1-laget som drog det längsta strået. Båda gångerna för övrigt framspelade av den provspelande fd. talangtruppsspelaren Daniel Björnkvist. Forwards tränare Axel Kjäll säger till papperstidningen att han hoppas att man kan nå en överenskommelse med ”Dajje”, som han tror kommer att kunna göra ett utmärkt jobb i ettan. (Det tror bloggen också).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.