Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Westman och Gawelin till styrelsen

Papperstidningen rapporterar idag om valberedningens förslag till nästa veckas föreningsstämma. Det verkar bli en del förändringar i styrelsens sammansättning. Bland annat föreslås de tidigare spelarna Peter Westman och Per Gawelin. Valberedningens ordförande Krister Linnér motiverar förslaget med att man vill stärka fotbollskompetensen i klubbens ledning. Bloggen tror dock, att det snarare blir en fråga om att behålla status quo eftersom Lars Larsen och Mikael Steen samtidigt väljer att inte fortsätta. Utöver dessa två kommer även Johanna Widehammar att lämna styrelseposten.

Förslaget i sin helhet ser ut på följande sätt:
Rose-Marie Frebran  (omval och föreslagen som ordförande, ett år), Per Gawelin (nyval, två år), Peter Westman (nyval, två år), Lars Bolin (nyval, två år), Reine Frisk (omval, två år) och Laila Berglund (omval, två år). Ett år kvar av sina mandatperioder har Björn Åqvist, Gustav Melin, Kent Norström och Dennis Dicksen.

Till styrelseledamöter i ÖSK Elitfoboll ABs styrelse förordas Björn Åqvist, Gustav Melin, Kent Norström samt Rose-Marie Frebran. Till suppleanter i samma styrelse föreslås Per Gawelin och Dennis Dicksen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.